A.P.A.D.A.R, in calitatea sa de colaborator apropiat al D.G.A.S.P.C. sector 4 si de partener in dezvoltarea serviciilor sociale, a sprijinit si de aceasta data proiectul Paraclis “Adormirea Maicii Domnului”, proiect ce consta in ridicarea unui edificiu, ce are ca principal scop, aprofundarea culturii religioase a copiilor, prin intermediul unor servicii de specialitate, conturarea personalitatii individuale si de grup, insusirea valorilor morale si spiritual, ajutorarea persoanelor varstnice si accesul lor la serviciile religioase.

   Dupa ce, in primavara anului 2007, s-a pus piatra de temelie, tinand cont ca modalitatea de finantare a acestui lacas este exclusiv din donatii si sponsorizari, constructia edificiului a decurs intr-un ritm anevoies, ca urmare a fondurilor insuficiente.

   Cu ajutorul voluntarilor asociatiei, dar si cu sprijinul unor persoane bine intentionate si care au inteles importanta proiectului, s-au reluat lucrarile la Sfantul Edificiu.

 

   Dorinta si determinarea de a finaliza acest proiect ne impinge sa initiem o campanie de strangere de fonduri, astefel, orice gest din partea dumneavoastra este binevenit. In cazul in care doriti sa contribuiti financiar la derularea proiectului o puteti face depunand in contul RO15BRDE441SV98354434410, B.R.D. Agenţia Berceni – titular A.R.C.E.V. ( C.I.F. 2569164 ).
           Persoana de contact: Preot Costin Neagu – (+4)0727.377.140

Joomla templates by a4joomla