Astazi am protestat la Ambasada Germaniei din Romaniei

Germania a chemat 800.000 de refugiati sirieni prin reprezentantul guvernului.Rezultat, a creat HAOSUL in Europa.

Sa mergem la cauza cauzei : RAZBOIUL CIVIL DIN SIRIA. Razboiul civil a inceput prin protestele pasnice impotriva dictatorului BASAR.

Dictatorul a raspuns ordonand armatei sa traga in propriul popor, la fel ca si Ceausescu. A bombardat orase si sate ucigand mii si zeci de mii de civili: femei, copii,tineri si batrani din propriu popor. Nu a cedat puterea si a pornit razboiul impotriva revolutionarilor ce doreau democratia in Siria.Doarece au petrol marile puteri intervin-Rusii si Iranienii il sustin pe dictatorul Basar.Turcii se rafuiesc cu Kurzii, americanii se fac ca lupta cu ISIS.Valul de refugiati se indreapta initial catre tarile limitrofe iar tarile arabe bogate Arabia Saudita ne face 200 de moschee in Europa.Europenii bogati incearca sa ne impuna cu forta zeci de mii de refugiati.

Presedintele Romaniei Iohanis, are o pozitie corecta si curajoasa spunand cu Romania poate primii doar aproximativ 1,800 de refugiati.

Cifra confirmata si de reprezentantii Inspectoratului Roman de Imigratie.

Din anul 2002, de la infiintare Asociatia noastra a oferit asistenta juridica si sociala pentru sute de solicitanti de azil dar acestia au respectat procedura de solicitare de azil.

Nu intelegem de ce refugiatii nu sunt ,,procesati'' in Grecia prima tara democrata din Uniunea Europeana.

Asociatia noastra va acorda in continuare sprijin si consiliere refugiatilor din Romania dar nu este de acord cu incercarea de ,,ISLAMIZARE'' a Europei asa cum ne ameninta teroristii si Arabia Saudita

ENE VIOREL -Predinte A.P.A.D.A.R.                                                                             15.09.2015

                           20 IUNIE ZIUA MONDIALA A REFUGIATULUI

 

Vineri 20 iunie 2014 vom organiza impreina cu Primaria Sectorului 2 la sediul primariei, incepand cu ora 12.00 conferinta cu tema: ZONELE DE CONFLICT ARMAT SURSE DE MIGRATIE SI REFUGIATI.

Vom organiza si FESTIVALUL MIGRANTILOR -20-23 IUNIE in doua locatii

-LIPSCANI- B.N.R.

PARCUL NATIONAL

Avem participanti din 5 continente.

Toate veniturile obtinute vor fi folosite pentru refugiati

Presedinte A.P.A.D.A.R. -Viorel ENE

 

ASOCIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR APATRIZILOR SI REFUGIATILOR                              str. Batiste nr.11,sc.A,etj.1,apt.1,sector 2, Bucuresti,

tel.0766.482.999,e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Luni 21 ianuarie 2014, Protest la Ambasada Siriei intre orele 13.00-14.00, impotriva regimului totalitar condus de dictatorul Basar. Cerem incetarea genocidului impotriva poporului sirian si a refugiatiilor palestiniei din taberele de refugiati.

Presedinte Viorel Ene

ASOCIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR APATRIZILOR SI REFUGIATILOR(A.P.A.D.A.R.)str.Batistei nr.11, sc.B,etj.1, ap.1, sector 2, Bucuresti,tel.0766.482.999,e-mail;apadar.ro

Organizeaza joi,16.01.2014 intre orele 12.00-14.00 protest in fata Ambasadei Turciei impotriva incalcarii drepturilor omului si impotriva incercarii de islamizare a statului laic TURC.

presedinte A.P.A.D.A.R- Viorel Ene-e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                              FESTIVAL MULTICULTURAL

Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor (A.P.A.D.A.R.) organizeaza in perioada Sarbatorilor de Iarna(15-31 decembrie) un festival multicultural la care vor participa reprezentanti din 5 continente(Asia, Europa, Africa, America de Sud, America de Nord). Se port viziona si achizitiona produse alimentare si nealimentare romanesti si internationale. Vor fi reprezentate comunitati internationale si organizatiile aferente. Scopul organizarii acestui eveniment este umanitar. Toate veniturile vor fi danate copiilor romani si sirieni. In seara de Ajun de Mos Craciun, MOSUL va impartii daruri copiilor victimelor mineriadelor, revolutionarilor fara venituri, copiilor aptrizilor si refugiatilor din Romania.

Evenimentul va avea loc in Piata Universitatii-Fantani-str. Edgard Quinet.

Presedinte A.P.A.D.A.R.

Viorel Ene

 

Joomla templates by a4joomla