SCRISOARE   DESCHISĂ

Radu Sarbu si ai lui Tradatorii Neamului !

Expiratul Radu SÎRBU – se vrea preşedintele PNŢ-CD !

Numitul Radu Sîrbu (ţărănist de conjunctură,cu “sarcini” precise) se visează  un demn urmaş al Seniorului, si de o buna vreme s-a cocoţat pe scaunul şubred de preşedinte al crestin-democratilor.

Fost preşedinte al Fondului Proprietăţii de Stat în vremea guvernării CDR, Radu Sârbu a fost anchetat multă vreme, de Parchetul Naţional Anticorupţie în dosarul Flota şi în cel legat de privatizarea Petromidia.

De mai bine de un an, domnul Radu dă  ” interviuri” lunare la DNA despre multele nereguli si învarteli facute in perioada cand spera sa fie numit Prim –ministru al României!  Un om slab, vulnerabil si santajabil in acelasi timp „scos la lumina” dupa vreo 6 ani de dispariţie  şi impus de structurile informative, ca produs politic.

NU domnule Sîrbu ! Eşti un produs toxic şi expirat .

Despre Radu Sîrbu (pe numele lui de cod Apostatu) fostul şef al FPS,s-a scris în multe rânduri că ofiţerul lui de legătură înainte de 1989, a fost colonelul de securitate Mladin. Acest Mladin l-a urmat la FPS, plin de abnegaţie şi devotament,  unde a fost “uns” şeful Serviciului de protecţie.Vorba romanului:prietenul la nevoie se cunoaşte!

Acest APOSTASTU (Radu Sîrbu) nu este singur la PNŢ-CD,mai sunt lânga el si alţi infiltraţi , manipulatori şi cârtiţe, şi asta se vede din involuţia partidului,care  nu poate iesi din  mocirlă!

Românii au considerat întotdeauna Clujul că este inima Ardealului,,însa nu s-au gandit  ce  politicieni  marcanţi  vor apare de aici! În vremea când Emil Boc era numărul doi în conducerea UTC în judeţul Cluj si vicepreşedinte al Consiliului  UAS la Universitatea „Babeş-Bolyai", la Casa tineretului  isi desfaşurau activitatea politică  colegii de generaţie:Ioan Rus, Vasile Dîncu , Ion Novăcescu,Radu Sîrbu etc.   Iată cum regăsim dupa mulţi ani această pleiadă ( îi putem spune Frăţie) a UTC-iştilor clujeni ,în Parlamentul si  Guvernul României!

Iuliu MANIU ne-a lăsat ca testament îndemnul: 'Nu lăsaţi partidul să moară'.

Radu Sîrbu declara nu demult: “înainte de a fi creştin-democrat, eu sunt naţional-ţărănist taliban şi cred că singura noastră şansă este revenirea la valorile din anii ‘90, la singurele două lucruri care ne singularizau pe scena politică: reforma morală a clasei politice şi restituirea proprietăţilor”.

Bravo tovarăşe Sîrbu !. Taliban este termenul utilizat pentru o persoană care aparține unei mișcări musulmane sunnite și  fundamentaliste, iar noi credeam   ca eşti un creştin-democrat preocupat de reforma PNŢ-CD!  Atunci de ce  atâta zbucium în acest partid, care este miza reala acum când membrii şi simpatizanţii sunt în derivă şi debusolaţi iar filialele sunt dezmembrate şi scindate ?

Nimic nu este întâmplator, iar ultimile evenimente petrecute, demonstrează foarte clar NEMERNICIA si TRĂDAREA lui Radu Sîrbu, unealtă a Securităţii !

Răspunzând invitaţiei PDL unde a fost alături  de cei care au lansat acea blasfemie numită Fundaţia Creştin –Dmocrată,  precum şi prezenţa de la congresul PSD unde a declarat în faţa poporului pesedist şi a lui Ion Iliescu că: "Pentru a nu rămâne un pas formal, motivat de circumstanţe electorale, ne adresăm dumneavoastră,si vă rugăm să confirmaţi printr-o hotărâre a congresului acordul dintre PNŢCD şi PSD pentru reconcilierea naţională", Radu Sîrbu confirmă aceste acuzaţii .

Sangele si blestemul victimelor ,,mineriadei iunie 1990’’ sa cada pe capul vostru!

Seniore Coposu dacă ne vezi si ne auzi de-acolo ,de Sus,iartă-ne si întareşte-ne  sufletul !

Ene Viorel

Ion Iofciu                                                                                        17.10.2010

Joomla templates by a4joomla