ASOCIATIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR APATRIZILOR SI REFUGIATILOR

30.01.2009

 SCRISOARE DESCHISA

(cu ocazia protestului din 30.01.2009)

Ministrului de Interne tovarasul Liviu Dragnea

 

Tovarase ministru, pe aceasta cale va aducem la cunostiinta abuzurile savarsite de tovarasii militieni de la Oficiul Roman pentru Imigratii (O.R.I.)

Acesti tovarasi, tinand cont de legile si morala comunista, au refuzat cererea de azil politic formulata de tovarasii cubanezi care au indraznit sa evadeze din frumoasa si infloritoarea Cuba condusa de tovarasul Fidel Castro si familia.

In loc sa-i impuste acesti tovarasi doar i-au expulzat.

Pentru unul, Sosa Rodrigures, cubanez incapatanat, voluntar umanitar, care a renuntat la azil politic, tovarasii, in spirit socialist, se opun intarii in Romania, refuza sa avizeze aceasta viza tip D/RU, desi nu are interdictie si are toate actele in regula.

Motiv: a declarat in scris ca cei de la imigrari sunt militieni ca cei din Cuba.

Ce obraznicie pe el. Dar si ei s-au revansat.

Mai suntem nemultumiti, tovarase Ministru, si de faptul ca pe nigerianul Ohicu doar l-au arestat si nici pe el nu l-au impuscat.

Auzi tupeu pe acest negru, a participat la protestele de strada din fata sediului P.S.D. cu nenorocitii de la ,,Victimele Mineriadelor’’, cerand arestarea mult iubitului conducator, tovarasul Ion Iliescu.

Rusine pentru militia noastra. Trebuia sa-i aresteze pe toti nu doar pe acest negru. Poate negrul va deveni presedintele Nigeriei ca si negrul Obama si atunci veti plati ca nu ati lichidat acest element destabilizator.

Despre negrii din toata Africa care au cerut azil, toate cele bune. Militienii nostri fac treaba buna, ii expulzeaza pe banda rulanta. De toate faptele reprobabile mai sus mentionate se fac vinovati urmatorii tovarasi:

1. Dragoi Vasile - Director General (chestor sef) al Oficiului Roman pentru Imigrari

2. Gindac Victor - Director – Directia Migratie (comisar sef de politie)

3. Necula Catalin - Director – Directia Azil si Integrare.

Nu inteleg cum tinerii de la O.R.I. care s-au scolit pe banii statului prin stainatate in acel apus corupt, nu aplica directivele trasate de Partidul Conducator si i-au masuri moi de expulzare a acestor nenorociti. Cu toate ca aplica metodele inaintasului Nicolae Ceausecu, nu sunt fermi.

Tovarasul Ion Iliescu v-ar putea ajuta, cu toate ca este in vârsta este viguros si va va ajuta in inlocuirea acestor militieni cu unii mai fermi si mai devotati partidului.

Refuzand sa ne primiti in audienta am fost obligati sa va trimitem aceasta scrisoare deschisa si totodata sa ne denuntam si sa fim arestati pentru ajutorul dat acestor solicitanti de azil politic din Cuba, Africa etc.

Speram ca atenta noastra militie care ne asculta si ne pune cipuri in pasaport sa ne aresteze, pentru ca am dezvaluit aceste ,,mici neajunsuri’’ ale Oficiului Roman pentru Imigrari. Doar P.S.D.-ul este la putere cu ajutorul ,,tatucului’’ Basescu.

Puteti scapa usor de noi asa cum a procedat si Iliescu in iunie 1990.

Sa traiti bine.

Presedinte
Ene Viorel

Joomla templates by a4joomla