Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a demis, luni, conducerea Directiei Generale Anticoruptie (DGA), pe cea a Politiei de Frontiera si pe cea a Oficiului Roman pentru Imigrari. General de brigada Rugina Gheorghe Nicolaie a fost numit in functia de prim adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.
Vasile Blaga a decis sa-l demita din functia de director general al Directiei Generale Anticoruptie pe comisarul sef Ionel Georgescu. In locul lui a fost numit Liviu Popa, informeaza Realitatea TV.
     Si inspectorul general al Politiei de Frontiera Romane a a fost schimbat. Chestor principal Nelu Pop a fost inlocuit de chestorul Ioan Buda.
Schimbari in functii au avut loc si la Politia de Frontiera. Comisar sef Span Remus Vasile a fost eliberat din functia de adjunct al Inspectorului General al Politiei de Frontiera Romane. El a fost pus la dispozitia Inspectoratului General al PFR.
Tot luni a fost eliberat din functie si comisarul sef Vasile Condoiu. Chestorul principal Nelu Pop a preluat de astazi functia de director general al Oficiului Roman pentru Imigrari.

Sursa:http://www.bzi.ro/Trei-dintro-lovitura-Vasile-Blaga-a-demis-conducerile-DGA-a-Politiei-de-Frontiera-si-pe-cea-a-Oficiului-Roman-pentru-Imigrari-A72739.html

Joomla templates by a4joomla