COMUNICAT    Pro  PNT-CD

 

Str. Batistei nr.11, sc.B,sector 2, Bucuresti, tel/fax: 021.310.73.32;0766.482.999;0728.428.998

 

     La propunerea membrilor de partid, Comitetul director al Asociatiei Pro-PNTCD a  hotarat organizarea Congresului de unificare a PNTC- CD in data de 24.10.2010.

     Aceasta hotarare a fost luata considerand ca reprezentantii actuali Radu Sarbu si Aurelian Pavelescu au esuat in unificarea partidului.

    Noi consideram ca singura  solutie  viabila este organizarea Adunarii Generale - Congres al PNT-CD, la care sa participe cu drept de vot deplin, toti membrii de partid conform Legii nr. 14/2003 a partidelor politice ,art.14,al.1 : “Adunarea generala a membrilor partidului politic sau a delegatilor acestora,la nivel national,este organul suprem de decizie al partidului.Intrunirea acestuia are loc la cel putin odata la  4 ani.”

   Membrii de partid exclusi vor avea posibilitatea sa participe inscriindu-se (provizoriu) in Asociatia Pro PNT-CD.

Persoanele care indeplinesc conditiile mai sus mentionate, pot participa la Adunarea Generala si prin desemnarea unui mandatar (reprezentant), sub conditia depunerii mandatului la secretarul Adunarii Generale, cu cel putin 3 zile inainte de data Congresului.

Paricipantii la congres vor trebui sa aiba asupra loc un act de identitate, si sa faca dovada calitatii lor de membrii de partid sau de inscriere in Asociatia Pro PNT-CD.   Alegerea organelor de conducere se va face prin vot uninominal, direct si secret.

  Pentru functiile de conducere se poate inscrie orice persoana, membru PNT-CD sau Pro PNT-CD.

Inscrierile pentru participare si depunerea canditaturii pentru posturile de conducere se face pana in data de 21.10.2010 inclusiv, la secretarul general al Pro  PNT-CD, dl. Ene Viorel.

Sedinta si dezbaterile Congresului vor fi conduse de catre Presedintele Asociatiei Pro PNT-CD, dl. Marin Vasilescu. Verificarea calitatii participantilor si redactarea procesului verbal al sedintei se vor face de catre secretarul general al Pro  PNT-CD, dl. Ene Viorel.

Ordinea de zi a Adunarii Generale este urmatoarea:

  1. Apelul nominal al membrilor prezenti, intocmirea procesului verbal de prezenta.
  2. Discutarea si supunerea la vot a necesitatii unificarii PNT-CD.
  3. Discutarea candidaturilor si supunerea la vot a noii conduceri a PNT-CD.
  4. Alte chestiuni.
  5. Inscrieri la cuvant.

Inscrierile la cuvant sa fac la secretarul general al Pro  PNT-CD, dl. Ene Viorel, pana in data de 21.10.2010 inclusiv.

Propunerile pentru Ordinea de zi a Adunarii Generale sa depun inscris la secretarul general al Pro  PNT-CD, dl. Ene Viorel, pana in data de 21.10.2010 inclusiv.

Pentru relatii va puteti adresa la :

COMITETUL DE INITIATIVA

Marin VASILESCU-Presedinte Pro  PNT-CD

Viorel ENE-Secretar General Pro  PNT-CD

 tel/fax:021.310.73.32-0766.482.999;0728.178.998

mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla templates by a4joomla