Astazi am protestat la Ambasada Germaniei din Romaniei

Germania a chemat 800.000 de refugiati sirieni prin reprezentantul guvernului.Rezultat, a creat HAOSUL in Europa.

Sa mergem la cauza cauzei : RAZBOIUL CIVIL DIN SIRIA. Razboiul civil a inceput prin protestele pasnice impotriva dictatorului BASAR.

Dictatorul a raspuns ordonand armatei sa traga in propriul popor, la fel ca si Ceausescu. A bombardat orase si sate ucigand mii si zeci de mii de civili: femei, copii,tineri si batrani din propriu popor. Nu a cedat puterea si a pornit razboiul impotriva revolutionarilor ce doreau democratia in Siria.Doarece au petrol marile puteri intervin-Rusii si Iranienii il sustin pe dictatorul Basar.Turcii se rafuiesc cu Kurzii, americanii se fac ca lupta cu ISIS.Valul de refugiati se indreapta initial catre tarile limitrofe iar tarile arabe bogate Arabia Saudita ne face 200 de moschee in Europa.Europenii bogati incearca sa ne impuna cu forta zeci de mii de refugiati.

Presedintele Romaniei Iohanis, are o pozitie corecta si curajoasa spunand cu Romania poate primii doar aproximativ 1,800 de refugiati.

Cifra confirmata si de reprezentantii Inspectoratului Roman de Imigratie.

Din anul 2002, de la infiintare Asociatia noastra a oferit asistenta juridica si sociala pentru sute de solicitanti de azil dar acestia au respectat procedura de solicitare de azil.

Nu intelegem de ce refugiatii nu sunt ,,procesati'' in Grecia prima tara democrata din Uniunea Europeana.

Asociatia noastra va acorda in continuare sprijin si consiliere refugiatilor din Romania dar nu este de acord cu incercarea de ,,ISLAMIZARE'' a Europei asa cum ne ameninta teroristii si Arabia Saudita

ENE VIOREL -Predinte A.P.A.D.A.R.                                                                             15.09.2015

Joomla templates by a4joomla