Instalat în funcţia de vicepreşedinte al juniorilor pesedişti clujeni, tânărul congolez l-a răzbunat pe Adrian Năstase, anunţând că el, personal, se va ocupa ca Traian Băsescu să ajungă în Africa după prezidenţiele, cu o barcă de bambus.

   După ce Traian Băsescu l-a trimis în campania prezidenţială trecută pe Adrian Năstase, alias „Bombo”, în Congo, proaspăta achiziţie a PSD, congolezul Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana a anunţat, joi, că-l va trimite, la prezidenţialele de anul acesta, peTraian Băsescu în Zimbabwe. Mboumba Bakabana este, începând de luni, vicepreşedinte TSD Cluj Napoca, poziţie din care a lansat primul atac politic în ţara sa de adopţie – într-o conferinţă de presă, a confecţionat o bărcuţă de hârtie pe care a prezentat-o drept macheta unei bărci din bambus pe care i-o va oferi lui Băsescu pentru a pleca în ţara dictatorului Mugabe: "Bărcuţa de hârtie este un cadou pe care vreau să îl fac preşedintelui Traian Băsescu care tot timpul şi-a manifestat dragostea faţă de mare. Îi trimit această machetă, iar în decembrie vreau să aduc barca din bambus care este în lucru în Africa şi cu care se poate muta în Zimbabwe alături de Robert Mugabe (preşedintele Republicii Zimbabwe - n.r.), împreună cu Elena Udrea, Elena Băsescu şi soţia dumnealui. Acolo îi este locul".

Potrivit vicepreşedintelui TSD Cluj-Napoca, România are nevoie de un preşedinte "demn şi serios" cum este Mircea Geoană, după cum informează Mediafax. (F.N.)

Sursa:http://www.gandul.info/politica/pesedistul-din-congo-mboumba-bakabana-se-da-in-barci-cu-basescu-il-trimite-intr-o-copaie-de-bambus-in-africa-4788053

Joomla templates by a4joomla